Faimosii au primit un nou membru in echipa, dupa ce Andrei Stoica a plecat, accidentat fiind la genunchi. Valentin Chis a intrat in competitie in editia Exatlon din 7 martie si a participat deja la joc.

Intrarea in concurs a lui Valentin a fost primita bine de Faimosi, care s-au bucurat ca au un nou coleg de echipa. Dupa ce a fost prezentat de Cosmin Cerna, noul concurent Exatlon s-a asezat langa Diana Belbita, care a sesizat imediat faptul ca acesta este cel mai scund barbat de la Faimosi.

Ea l-a masurat cu mana pe Valentin Chis pentru a vedea daca este mai inalt ca ea.

Valentin Chis a ajuns la Exatlon dupa plecarea lui Andrei Stoica din echipa faimosilor. Valentin este dansator si coregraf, dar si sportive, a facut tir de performanta, fiind in echipa nationala. In prima sa zi la Exatlon, Valentin a participat la joc, el reusind sa castige una din cele trei partide. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 

 

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si