In varsta de 41 de ani, Catalin Predescu s-a sinucis noaptea trecuta, chiar in sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Teleorman. Trupul fara viaţa al jandarmului a fost gasit intr-o balta de sange de colegii sai in aceasta dimineata.

Tragedia s-a petrecut putin inainte de miezul noptii, chiar inainte ca subofiterul sa intre in serviciu, conform declaraţiilor facute de  reprezentantii IJJ Teleorman.

Colegii subofiţerului Catalin Predescu au marturisit ca era unul dintre jandarmii cu vechime si rezultate bune, fiind avansat in grad de termen. Potrivit reprezentantilor IJJ Teleorman, jandarmul era apt psihologic si a fost testat ultima oara in aprilie 2017. La ultima testare psihologica, in 2017, obţinuse calificativul foarte bine.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Subofiţerul Catalin Predescu era casatorit si avea un copil.

El era din Turnu Magurele, insa locuia in Alexandria. Politistii criminalisti din cadrul IPJ Teleorman au deschis o ancheta, cercetarile fiind coordonate de un procuror militar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si