”Nu am observat sa aiba urme de regret, real, asupra a ceea ce a facut, fiind convins de teoriile lui. si-a motivat fapta considerând, fiind convins ca in felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale catre o lume mai buna, unde acestia sa fie mai linistiţi.

Urmeaza sa mai facem investigaţii sa vedem care era atmosfera in familie, daca se certau sau nu se mai inţelegeau.

El afirma ca dupa ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a declarat Daniel Danca, prim-procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Nu este singura afirmaţie socanta a barbatului. in audierea ce a durat peste de opt ore, Florin Mircea Buliga a dat si alte declaraţii ciudate: ”Acum familia mea este bine, inainte nu era“, ”Viaţa e rea“, ”Asa le-am salvat sufletele“.

In timpul audierilor Florin Buliga a mai facut referire de mai multe ori la ”teoria ingerilor“ si la ”expasiunea constiinţei“. ”Teoria ingerilor“ este o controversa aparuta de mai mulţi ani, care contesta cea mai importanta parte a Bibliei.

Sursa: 3dots.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si