Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, tanarul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, amenintare, loviri sau alte violente si port ilegal de arma alba.

Barbatul de 24 de ani a recurs la acest gest, nervos ca parintii adolescentei nu ii permit sa aiba o relatie cu el. De altfel, pe numele sau politistii aveau in lucru un dosar penal pentru act sexual cu minori, victima fiind eleva de clasa a VIII-a.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"In fapt, barbatul s-a deplasat in data de 29 martie la o unitate scolara din comuna Osesti unde minora se afla la cursuri. Acesta a patruns in unitatea scolara avand un cutit asupra lui si a amenintat cu acte de violenta minora, precum si pe mama acesteia si un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mana stanga. Ulterior, folosindu-se de amenintari a determinat minora sa il insoteasca prin padure, spre satul Padureni, comuna Osesti.

Cei doi au fost gasiti de politisti la domiciliul unei rude a barbatului. Minora a fost internata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar barbatul a fost retinut, urmand sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui pentru dispunerea unei masuri preventive", se arata intr-un comunicat de presa remis vineri de IPJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si