"Ambasada Romaniei la Budapesta are in atentie accidentul produs pe aeroportul international Ferenc Liszt din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze care transportau pasageri, printre care si cetateni romani.
 
Misiunea diplomatica a efectuat demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare.
 
Conform datelor obtinute, accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a 8 cetateni romani, care au primit ingrijiri medicale la fata locului.
Dintre acestia, doi au fost transportati la o unitate medicala din apropiere pentru verificari suplimentare.
 
La momentul de fata, un singur cetatean roman mai este internat pentru tratament de specialitate.
 
Ambasada Romaniei in Ungaria monitorizeaza situatia, mentine legatura cu autoritatile locale si unitatea spitaliceasca, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari", se arata intr-un comunicat al Ambasadei Romaniei la Budapesta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si