In urma cu cateva zile, Razvan Silviu Tudorancea, a depasit orice limita a bunului simt."Urecheatul", asa cum mai este cunoscut, s-a filmat in timp ce bea whisky in masina si se credea "regele soselelor' la volanul unui BMW. Interlopul, a impartasit distractia lui si cu prietenii virtuali, facand un live de toata frumusetea.

Barbatul era insotit de un prieten, care a dat cateva ture pe strazile din Barlad, fluturand bancnote de euro si un cutit in fata camerei.

Cei care il urmareau live pe Facebook au asistat la scene ostentative si limbaj obscen.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Un agent de politie, care i-a vazut, a "indraznit" sa ii traga pe dreapta. Vizibil deranjat de politist, interlopul a coborat din masina si l -a luat la bataie. Pentru savarsirea acestor fapte, Tudorancea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sentinta fiind data de magistratii de la Judecatoria Barlad. El a fost dus la spital dupa incident, iar alcoolemia a iesit mult peste limita admisa.

  ,,In incinta spitalului, astfel cum rezulta din probele administrate, inculpatul Tudorancea Razvan Silviu a continuat sa se manifeste violent verbal la adresa agentului de politie, proferand amenintari la adresa acestuia. Conform buletinului de analiza toxicologica alcoolemie emis de Laboratorul de toxicologie medico-legala Vaslui, numitul a prezentat o alcoolemie de 1,80% alcool in sange la ora 23:55", scrie procurorul de caz. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si