A reusit sa o viziteze in trecut, dar acum a transmis ca acest lucru nu se prea mai poate face si ca Ionela Prodan este supravegheata non stop de catre medici.  "A fost in coma ea, a fost rau. Eu cand am vorbit cu ea, a fost destul de bine. Mergea spre bine, dar ieri vorbeam cu Anamaria si i-am zis ca vreau sa ma duc sa o vizitez, dar mi-a spus ca nu se poate, ca e la recuperare, dar mi-a spus ca totul merge spre binisor.

Face tratament si e supravegheata", a marturisit Elena Merisoreanu la un post TV.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Artista a povestit si ca s-a intalnit cu Ionela Prodan si ca aceasta era extrem de vesela. "Cand m-a vazut mi-a zis: "Aaa, Lenuto, nu-mi place ca te-ai ingrasat". I-am spus ca e mai bine asa, ca am de unde sa slabesc daca ma imbolnavesc. Am facut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut sa o scot din starea ei si chiar am reusit. Anamaria a stat numai acolo, nu s-a despartit deloc de maica-sa de cand e acolo.

Ea doarme la spital", a mai spus Elena Merisoreanu.

De cateva saptamani, starea de sanatate a Ionelei Prodan este proasta, iar de atunci ea se afla internata la Spitalul Elias din Bucuresti, unde primeste tratament si este monitorizata non stop de medici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si