Vasile Turcu

In urma cu un an, o veste teribila zdruncina din temelii lumea sportului! Vasile Turcu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Liga1, ani de zile actionar la Dinamo, a fost gasit strangulat in casa. Barbatul incercase sa isi puna capat zilelor din cauza datoriilor, iar pana la urma actiunea lui i-a fost fatala! A decedat cateva ore mai tarziu, la Spitalul de Urgenta, dupa ce a suferit patru atacuri de cord in mai putin de 60 de minute!!!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Giani Kirita

Vestea ca Vasile Turcu a incercat sa se sinucida i-a surprins pe toti, dar in special pe Giani Kirita, care il respecta enorm pe fostul actionar al “cainilor”!   "Sunt socat, pentru ca inca nu imi vine sa cred. Eu l-am cunoscut pe nea Vasile in perioada in care inca eram jucator activ la Dinamo. Era un om care a pus suflet si chiar a ajutat echipa cat am fost noi impreuna”, a spus “faimosul’ de la Exatlon la vremea respectiva.

Vasile Turcu

Giani Kirita, distrus la moartea lui Vasile Turcu! Ce spunea “faimosul” despre cel cu care a lucrat la Dinamo 

“Nu stiu ce probleme avea Vasile Turcu, dar nu imi vine sa cred ca a recurs la un asemenea gest. Din punctul meu de vedere, orice problema ai avea, nu trebuie sa ajungi aici. Sincer, el nu era un om care sa aiba probleme cu nervii si nu avea reactii necontrolate. Imi aduc aminte ca si atunci cand pierdeam meciurile era genul de persoana care venea si ne incuraja. Era pe genul, “Bai baieti, nu-i nimic ca am pierdut meciul asta sau doua meciuri la rand, nu conteaza. De la mine, daca o sa castigati meciul viitor, aveti o prima speciala”. Cam asa era el, nicidecum cel de acum, ajuns in pragul disperarii", a marturisit Giani Kirita, distrus, la moartea lui Vasile Turcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si