Campionatul Mondial 2018: Brazilia si Germania

Brazilia cauta revansa dupa ce a pierdut Cupa Mondiala acum 4 ani chiar pe teren propriu, nimeni nu va uita prea curand semifinala de cosmar din fata Germaniei, 1-7. Germania avea mai apoi sa castige finala contra Argentinei. Nu a fost turneu final in care Brazilia si Germania sa nu pornesca cu sanse mari, vorbim despre doua nationale care au castigat impreuna de 8 ori CM.

Daca la brazilieni dintre toti jucatorii iese in evidenta clar Neymar, la nemti e cu totul alta situatia, aici se pune accent pe jocul de echipa nu pe individualitati.

Campionatul Mondial 2018: Franta, Spania, Argentina si Belgia

Griezmann, Pogba si Mbappe incearca sa aduca Frantei a 2-a Cupa Mondiala din istorie dupa parcursul nereusit de la Euro 2016 pe care l-au gazduit. Iniesta este mai mult ca sigur la ultimul Campionat Mondial din cariera, dupa ce a adus trofeul pentru Spania in 2010, vrea sa repete performanta si in acest an prin clasicul tiki-taka. Messi este de ani buni la bataie cu Ronaldo, cel mai bun jucator de fotbal din lume, dar din pacate ii lipseste din vitrina un trofeu important cu echipa sa nationala, Argentina, editia din 2018 poate fi ultima pentru atacantul Barcelonei. Belgia are o generatie incredibila, multi spun ca ar putea forma 2 echipe la fel de valoroase la cati jucatori buni are, totusi pana acum nu a reusit sa obtina un trofeu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si