Au trecut 6 luni de cand Stela Popescu s-a stins din viata, iar admiratorii nu au uitat-o. Zilnic, la locul ei de veci din Cimitirul Manastirii Cernica merg oameni sa-i aprinda lumanari sau sa-i duca flori. Recent insa, un fan sau poate cineva din familie i-a pus, chiar langa cruce, un “cadou” aparte.

Asa arata acum mormantul Stelei Popescu, la 6 luni de la decesul artistei

Marea doamna a teatrului romanesc s-a stins din viata pe 23 noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani, si a fost inmormantata la Cimitirul Cernica, acolo unde este ingropat si Puiu Maximilian, sufletul ei pereche.

Locul ei de veci e mereu plin de flori, coroane, iar lumanarile ard. Recent, la mormantul regretatei artiste, a aparut un obiect aparte care, desi e de dimensiuni mici, iti ia ochii.
Brosa in forma de albina e prinsa de steag

Chiar langa cruce, prinsa de steag, se afla o brosa cu pietricele sclipitoare, in forma de albina. Bijuteria nu e deloc mare, si nici costisitoare, dar e “stralucitoare”, cum spun cei care merg la locul ei de veci. Tot langa cruce, alti admiratori au pus doua iconite pe care le-au prins bine cu o bucatica de sarma ca sa nu le ia vantul, acestea fiind din hartie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Ceea ce lipseste insa de la mormantul regretatei actrite este tabloul cu chipul ei, care pana nu demult era asezat pe piatra, langa cruce.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si