"E la fel cum ma asteptam sa fie. E pace, e liniste.", a spus Vladimir Draghia la Live-ul realizat pe pagina oficiala de Facebook a Exatlon.

Lucrurile se pare ca s-au schimbat in viata lui dupa experienta Exatlon, iar acum, lumea il opreste pe strada ca sa il felicite.  "Sunt foarte multi copii si oameni peste 60 de ani care vin la mine si ma felicita.

Daca pana acum venea lumea sa faca poza cu mine ca ma vedeau la TV, unii nici nu imi stiau numele, acum vin sa imi stranga mana, sa ma felicite, sa imi spuna cat de mult ma apreciaza. Ma bucur ca exista oamenii astia care ma plac si cu ajutorul carora am reusit sa castig Exatlon", a spus el.

Un episod interesant, de care si-a adus aminte Vladimir, a fost momentul in care a gasit taria de a-si cere scuze lui Alex pentru ca l-a jignit fara motiv.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Am ajuns sa imi cer scuze dupa ce am gresit. Mai bine era sa nu gresesc deloc. Ma bucur ca mi-am dat seama ca am gresit si ca am putut sa imi cer scuze si mai ales ca am avut cu cine sa ma inteleg, adica am avut cu cine sa vorbesc si sa ii cer scuze. Pe langa un traseu bun pe care trebuia sa il ai, oamenii de acasa au trebuit sa vada si in spatele traseului."

, a descris Valdimir momentul.

Cat despre dorul de casa sau lipsa celor dragi, Vladimir a facut niste declaratii destul de interesante. "M-am setat ca la inceput am promis ca ma duc acolo si trebuie sa fac asta. Apropae ca uitasem ce e dorul, am stiut foarte bine sa ma distantez de sentimentele astea. Plecasem sa fac ceva si asta conta. Probabil ca asta face diferenta intre barbati si baieti. A fost greu pentru ca stiam ca daca intri acolo, in zona dorului, nu o sa mai pot sa ies. Eu acolo eram cu un scop si trebuia sa il ating. Chiar si fata de ele era o datorie sa castig.", a dezvaluit Vladimir.

Cat despre donarea banilor, el a lamurit cum s-a decis sa faca asta. "Eu am lucrat cu vreo 3 fundatii, 2 au grija de copii bolnavi, iar altii care au grija de cei care au parintii plecati de acasa. Pe mine m-au impresionat mult copiii bolnavi. Nu stiu cum, Dumnezeu Asta care a creat lumea, lasa si acesti copii inocenti si bolnavi. Cred ca e datoria noastra, a celor care putem face ceva, sa ii ajutam. Eu zic ca am dat ceva in plus. Nu mi-am vandut casa sa le-o dau lor, ci pur si simplu am dat ce aveam in plus, acesti 100.000 de euro. Eu nu ii aveam pana sa castig.

Atata timp cat am un acoperis deasupra capului, am ce sa mananc, atunci, tot ce vine peste e in plus, asa ca poti ajuta niste oameni care nu au avut norocul tau.", a spus castigatorul Exatlon.

Revenit acasa, s-a lasat complet impresionat de cum s-a schimbat Zora, fiica lui. "Zora m-a surprins cu buna ei dispozitie. Ca zambeste mereu, ca rade in hohote si ca e fericita. Asta ma bucura la ea, ca este un copil fericit. Daca isi gaseste fericirea in mine, atunci e si mai bine. Eu sper sa ii ofer Zorei libertatea de care are nevoie. Datorita ei am facut multi pasi inainte. Sper sa am taria sa o las si pe ea sa faca greseli si sa invete din ele. Sper sa aiba si sa traiasca viata pe care o vrea ea, nu pe care mi-o doresc eu", a dezvaluit Faimosul.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vladimir Draghia a spus si ce l-a nelinistit cel mai mult la Exatlon si ce a fost de fapt cel mai greu lucru pentru el.  "Cel mai greu a fost trecerea timpului. Felul in care vezi trecerea timpului, faptul ca nu sti cat mai stai, ca poti pleca peste trei zile sau peste o saptamana. Relatia cu timpul este foarte ciudata la Exatlon. Te invata multe.", a concluzionat el. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si