Barbatul care era taximetrist in Lugoj a preluat comanda din localitatea Darova si a preluat cei doi baieti minori, care s-au urcat in taxi hotarati sa-l jefuiasca pe barbat. Insa imediat cum au urcat in masina, adolescentul de 17 ani l-a si injunghiat pe taximetrist, iar apoi s-a urcat la volan si a demarat in tromba.

Imaginile cu minutele in care s-a petrecut crima au

fost surprinse pe camerele de supraveghere, care au fost urmarite si analizate de politisti si anchetatori. Cu ajutorul acestor imagini, oamenii legi au reusit sa ii identifice si sa ii prinda pe cei doi minori criminali.

Primarul localitatii Darova, Sorin Tilihoi a dat de inteles ca cel putin unul dintre faptasi era de mai mult timp in vizorul politiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Chemarea taxiului a fost inregistrata si asa si-au dat seama ca nu este vorba despre o persoana matura. Am depistat exact momentul in care acestia au venit si au chemat taxiul. Taxiul a stat 4 minute pe loc, apoi altcineva s-a urcat la volan", a declarat edilul.

Cei doi minori au fost prinsi si dusi la audieri la Parchetul de

pe langa Tribunalul Timis, cercetati pentru omor calificat. Adolescentul de 17 ani este anchetat intr-un alt dosar penal pentru loviri si alte violente. Ramane sa se stabileasca pedeapsa pe care o vor primi cei doi minori.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si