Starul lui Liverpool a primit “cetatenia cecena onorifica” din partea liderului Ceceniei, Ramzan Kadyrov, in cadrul unui eveniment organizat de Kadyrov la Grozny pentru echipa Egiptului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

“In aceasta seara am semnat un decret prin care i se confera un titlu distins marelui fotbalist, component al nationalei Egiptului si al echipei Liverpool. La dineul organizat in onoarea nationalei Egiptului i-am inmanat lui Mohamed Salah o copie a decretului. Este un titlu meritat”, a declarat Kadyrov, care a tinut cont de declaratiile favorabile pe care jucatorul african le-a facut la adresa lui inainte de competitie.

Mohamed Salah, tratat ca un rege in Rusia! Cum vrea jucatorul sa se revanseze!

Coincidenta a facut ca dincolo de afinitatea politicianului cecen pentru Salah, Egiptul a avut cantonamentul la Grozny pe perioada Cupei Mondiale.

Nationala Egiptului a iesit, din pacate, din cursa pentru calificarea in optimile de finala inca dinaintea ultimei etape din grupa A, dupa ce a pierdut primele doua partide, 0-1 cu Uruguay si 1-3 cu Rusia. Salah, care nu a jucat deloc in primul meci, din cauza accidentarii din finala Champions League cu Real Madrid, a marcat unuicul gol al africanilor impotriva tarii gazda, si spera ca la intalnirea cu Arabia Saudita, sa isi arate adevarata valoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si