O femeie din Borsa, mama unui copil de un an, se afla pe peronul garii din Cluj cand a inceput sa il loveasca pe micut si sa ameninte ca il arunca sub tren. Calatorii prezenti il locul respectiv au fost socati de scene si au chemat politia.

Femeia de 28 de ani l-a agresat in continuare pe propriul ei copil, iar la sosirea politiei, s-a aflat ca motivul pentru care facea scandalul

monstruos era acela ca nu era lasata sa urce in tren fara bilet.

"La data de 25 iunie a.c., in jurul orei 22.05, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Cluj- Postul de Politie TF Cluj-Napoca, in urma unei sesizari prin Apelul Unic de Urgenta 112, au identificat pe peronul Garii CFR Cluj-Napoca o femeie de 28 de ani din comuna Borsa, judetul Cluj, care isi agresa copilul minor in varsta de 1 an si ameninta ca il arunca sub tren, daca nu este lasata sa calatoreasca fara bilet", informeaza IPJ Cluj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Politistii au retinut-o pe mama agresiva pentru 24 de ore si urmeaza ca femeia sa ajunga in fata unui judecator pentru drepturi si libertati. Ulterior se va stabili care vor fi masurile necesare de aplicat pentru cazul de "violenta in familie".

Copilul a fost incredintat asistentilor sociali de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj pentru acordarea de ingrijiri de specialitate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si