gareth southgate

Gareth Southgate isi poate mari conturile daca Angliei va reusi sa dea lovitura la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oficialii federatiei britanice au stabilitt un barem financiar pentru tehnicianul englez si, deocamdata, el se afla in grafic! Nationala Albionului a reusit sa depaseasca faza grupelor, astfel ca Southgate a primit deja bonusul de 50.000 de lire sterline!

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2018. Sanctiuni drastice pentru jucatorii Arabiei Saudite dupa eliminarea din turneu!

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018! Cat va castiga antrenorul Gareth Southgate daca Anglia castiga titlul suprem! Deocamdata a luat un "maruntis" de 50.000 de lire sterline

Selectionerul Angliei are in contract o schema piramidala in ceea ce priveste sumele de bani! In atari conditii, dupa 50.000 de lire sterline, el ar urma sa primeasca, in cazul calificarilor, sume uriase.

De pilda, la “maruntisul” luat pentru accederea in optimi se pot adauga 100.000 de lire sterline pentru calificarea in “sferturile” competitiei, un loc in careul de asi din semifinale ii asigura inca 200.000 de lire sterline, intrarea in marea finala ii aduce 400.000 de lire sterline, iar titlul valoreaza 800.000 de lire sterline!

La acesti bani se adauga si prima de calificare la turneul final, un sfert de milion de lire sterline! In concluzie, la un calcul simplu, daca Gareth Southgate conduce Anglia spre trofeul dupa 52 de ani de la ultimul succes, el devine mai bogat cu 1,55

milioane de lire sterline!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si