La Universitatea din Aarhus (Danemarca), fiul clarvazatoarei Maria Ghiorghiu si-a luat masterul in astronomie. Bogdan si-a indeplinit, astfel, visul.  “Viitor astrofizician, vreau să contribui la progresul ştiinţei şi să vă zic despre cât e ea de sexy”, se caracteriza Bogdan inainte de absolvire.  “Am reuşit. Am absolvit masteratul de astronomie. A fost greu, preţul a fost mare din multe puncte de vedere.

Dar sunt atât de mândru acum, nu pot să îţi spun în cuvinte! Mă laud nu pentru mine, ci pentru că vreau să ştie toată lumea că se poate, dacă îţi doreşti. Măi, deci chiar se poate! Nu o zic doar aşa, mă înţelegi? Merită să ţii de speranţă şi să munceşti din greu pentru a-ţi schimba cărarea chiar dacă alţii (chiar şi tu, poate) cred că e cărarea definitiva”, a postat Bogdan.

Fiul clarvazatoarei Maria Ghiorghiu si-a luat masterul in astronomie:" A fost greu, am cerut ajutor, am recuperat"

“Nu există destin. Am făcut facultate şi master de engleză/franceză şi apoi mi-am dat seama că sunt mort după astronomie. M-am băgat cu capul înainte într-o facultate de fizică chiar dacă ştiam că matematica mea de profil de filologie nu e nici pe departe de-ajuns.

A fost greu, am cerut ajutor, am recuperat, iar acum sunt absolvent de Master într-un domeniu pe care îl iubesc. Deci mă înţelegi? Nu încerc să fiu poetic aici. Încerc să te conving. SE. POATE! Dacă vrei să îţi schimbi calea, fă-o! Dacă îţi doreşti să faci ceva dar te temi că e prea greu, fă-o oricum! Vei munci, vei deveni mai bun şi vei reuşi! Fii fericit! Fă ce-ţi place!”,  a continuat Bogdan Ghiorghiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Fiul clarvazatoarei Maria Ghiorghiu si-a luat masterul in astronomie: "I ti dorim ca sa ajungi in varful Piramidei dorintelor tale"

Recent, fiul clarvazatoarei Maria Ghiorghiu si-a luat masterul in astronomie. Mama sa, devenita celebra pentru previziunile sale apocaliptice, l-a felicitat:   “Bravo Bogdan! FELICITARI din toata inima! Mami si Tati sunt mândri de tine!  DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si INGERUL tau păzitor au fost si sunt cu tine in fiecare clipă! Sa fii sanatos si fericit, iti dorim ca sa ajungi in varful Piramidei dorintelor tale. Te iubim si te asteptam cu multa dragoste in suflet si cu mult dor acasa !”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si