O batrana din satul Poienesti, judetul Vaslui, a mers sambata seara la serbarea comunei, iar in jurul orei 18 s-a hotarat sa se intoarca spre casa. Tanti Didina, in varsat de 69 de ani, mergea pe sosea, sprijinundu-se intr-un bat pentru ca are probleme de sanatate, cand, la un moment dat a vazut ca din spatele ei vine un barbat caruia nu i-a dat initial importanta si si-a continuat drumul.

Barbatul a prins-o din urma si a trantit-o la pamant, a tarat-o intr-un sant si a rupt hainele de pe femeie.

"Cand m-am intors de la sarbatoare, nu era zare de om pe drum. Cand am ajuns in dreptul unor salcami, m-am uitat inapoi, venea unul la deal, dar nu am dat importanta cine si cum. Odata s-a izbit in mine si m-a apucat de haine, baticul mi-a ramas in drum. M-a trantit in sant, aveam un pieptar si m-a tarait de el. Ma tragea de dupa cap ca pe un caine. Am inceput sa tip, degeaba. Cand ma tragea, venea o masina din Floresti, dar nu a oprit.

Au vazut oamenii ca ma trage si or fi crezut ca sunt vreo femeie beata si ca el ma tragea deoparte. M-a dus in lucerna. Mi-a ramas fusta in drum. Eram numai in camasa. Eu plangeam, tipam. A zis doar ca vrea sa ma …! S-a urcat pe pieptul meu, eu il impingeam sa il dau jos si nu am reusit”, a povestit batrana.

In timpul violului, agresorul Neculai Botescu i-a cerut batranei bani. Tanti Didina i-a dat violatorului cei 15 lei pe care ii avea, iar barbatul a luat banii si a plecat multumit. Femeia a mers tinta la politie, iar agresorul a fost identificat si prins. Fusese eliberat conditionat din inchisoare in 2014, dupa ce ispasise patru ani, din cei opt la care fusese condamnat pentru ca violase o minora.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

sursa: estnews.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si