Actorul Shishir Sharma este cel care a dat vestea trista. "Ne pare extrem de rau, dar trebuie sa va informam ca Rita Bhaduri a murit. Înmormantarea va avea loc pe 17 iulie. Foarte trist, am pierdut o femeie minunata, o mama a multora dintre noi. O sa ne fie dor de tine", a anuntat si actorul Shishir Sharma, scrie hindustastime.com.

Citeste si: Ti se face pielea de gaina cand o sa citesti versurile! Prietenii fetei, care a murit in accidentul provocat de un minor baut, au compus o poezie care te pune pe ganduri

Actrita Rita Bhaduri a murit azi-noapte, dupa ce s-a luptat cu o boala grea la rinichi Femeia avea 62 de ani, iar potrivit informatiilor aparute, a facut stop cardiac, iar organele ei au cedat, scrie presa straina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"Suferea de o boala la rinichi, iar organele ei au cedat. A murit in urma unui stop cardiac azi la 1:45”, a anuntat o nepoata de-ale actritei Rita Bhaduri, dupa moartea vedetei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si