Depresiile sunt cauze tot mai frecvente pentru acte de cruzime greu de imaginat, produse de mame impotriva propriilor micuti, pe care ar fi trebuit de fapt sa-i protejeze.

Duminica, Adela Lapadat, o tanara de 33 de ani, politista, mama unui baietel de 6 luni, si-a impuscat mama, bebelusul si apoi s-a sinucis, intr-un act, pe care specialistii nu-l explica decat pe fondul unei depresii profunde

.

Iata alte crime infioratoare produse de mame in depresie

In vara anului trecut, o alta crima ingrozea lumea. Cristina Petriman, o femeie de 34 de ani din Barlad, si-a ucis pruncul, langa care a dormit trei zile si abia apoi l-a aruncat la gunoi. Amanuntele macrabe ale crimei i-au ingrozit pana si pe judecatori. Ea a ascuns tatalui copilului, aflat la munca in strainatate, nasterea micutului, pe care l-a sufocat cu o perna “ca sa nu planga si sa audavecinii cat ea era plecata de acasa”. Desi avocatul Cristinei Petriman a cerut ca femeia sa fie acuzata de omor din culpa, pe fondul depresiei postnatale, magistratii au dispus condamanarea ei la 12 ani de inchisoare si interzicerea drepturilor civile, inclusiv cele parintesti, timp de patru ani după executarea pedepsei. Cristina Periman mai are doi copii mari, unul este crescut de parintii ei, celalalt este dat spre adoptie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O alta mama, in 2015, isi arunca bebelusul pe fereastra. Era o fetita de doar doua luni, iar gestul incredibil al femeii s-a produs sub privirile celor doua surori, de 4 si 7 ani, care se aflau in apartament.

Adriana avea atunci 41 de ani si era mama a 7 copii. Era casatorita cu un iordanian si venise cu fetitele la Cluj, unde nascuse fetita pe care apoi a aruncat-o de la etajul doi. Cei patru baieti ai Adrianei ramasesera in Iordania cu tatal lor.  Femeia a fost internata intr-u spital de psihiatrie, iar specialistii sustin ca omorul a fost produs din cauza depresiei in care intrase dupa nasterea celui de-al saptelea copil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si