Marele campion ar României, Marian Drăgulescu, trece printr-o perioadă dificilă în cariera sa deşi se antrenează permanent şi este într-o stare fizică excepţională. După ce a fost lăsat acasă pentru Campionatul European, gimnastul nu este sigur că va admis în lotul pentru Campionatul Mondial, deşi nu mai are nicio recomandare din punct de vedere medical până la momentul începerii competiţiei, a dezvaluit dcnews.ro. Antrenorul echipei naţionale de gimnastică, Marius Urzică se pare că nu îi dă multe şanse de participare la Mondialele din octombrie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Marian Drăgulescu a declarat pentru DCNews că ar putea fi dezavantajat pentru că lucrează doar la două aparate:  "Prefer să îmi canalizez energia pregătindu-mă pentru următorul campionat major, Campionatul Mondial. Există posibilitatea (n.r. să nu fie primit în lot) şi până acum s-au întâmplat lucruri. O să văd la momentul respectiv.(...) Din punct de vedere medical nu aş mai avea niciun fel de problemă sau reţinere, dar acum să vedem şi din alte motive.

Aştept să văd şi eu că din câte am îneţeles obiectivul federaţiei este echipa şi calificarea echipei la jocurilor olimpice, aşa că pentru cei care fac mai puţine aparate să vedem în ce măsură pot prinde echipa.(...) S-au întâmplat multe, dar sunt pregătit şi mă aştept la orice. Continui să mă păregătesc, dar să vedem la momentul repsectiv dacă consideră să fac şi eu parte din echipă şi dacă o să particip la Monidiale sau nu.
Chiar anul ăsta Marius Urzică spunea că dacă fac doar sol şi sărituri el crede că îmi va fi vreu să prind echipa". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si