Ca sa ajunga in Europa League playoff, CFR Cluj trebuie sa treaca mai intai de de Alashkert, din Armenia, dupa care va intalni invingatoarea dintre Legia Varşovia (Polonia) si Dudelange (Luxemburg). Legia Varşovia este cea mai puternică echipă din Polonia şi a câştigat campionatul şi Cupa Poloniei în sezonul trecut. Echipa antrenată de Aleksandar Vukovic are un lot cotat la 32,5 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este atacantul polonez Jaroslaw Niezgoda, 23 de ani, cotat la 4 milioane de euro.

Din lotul polonezilor face parte şi atacantul Eduardo, 35 de ani, trecut pe la Şahtior şi Arsenal. F91 Dudelange este campioana Luxemburgului şi deţinătoarea Cupei Ligii. Formaţia antrenată de neamţul Dino Toppmöller are un lot cotat la 3,8 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este mijlocaşul central de 34 de ani, Milan Bisevac. Sârbul are o cotă de 250.000 de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Europa league playoff. Daca trece de Hajduk Split, FCSB va juca impotriva lui Slovan Bratislava sau Rapid Viena

Pentru a se califica in play-off-ul Europa League, FCSB sunt obligati sa ii elimine pe croatii de la Hajduk Split, dupa care vor juca cu invingatoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) si Rapid Viena (Austria).

Slovan Bratislava este deţinătoarea Cupei Slovaciei şi este liderul la zi al clasamentului, cu 9 puncte în 3 etape. Echipa este antrenată de Martin Sevela, iar valoarea lotului este de 10 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător este mijlocaşul lateral Moha, 24 de ani, spaniolul fiind cotat la 800.000 de euro. Austriecii de la Rapid Viena sunt antrenaţi de Goran Djuricin şi sunt pe locul 2 în clasamentul din prima ligă a Austriei, cu 4 puncte în 2 etape.
Rapid Viena a terminat sezonul trecut din Austria pe locul 3, cu 62 de puncte.

Europa League playoff. Meciurile vor avea loc pe 23 si 30 august

In sfarsit, in Europa League playoff ar putea ajunge si U Craiova Daca ii elimina pe germanii de la RB Leipzig, oltenii vor juca cu Zorya Luhansk (Ucraina) sau Braga (Portugalia). Portughezii de la Braga, echipă antrenată de Abel Ferreira. S-au clasat în sezonul trecut pe locul 4 în prima ligă. Lotul formaţiei este cotat la 74,4 miliaoane de euro, cel mai valoros fiind Ricardo Horta, 23 de ani. Mijlocaşul stânga portughez are  valoare de 7 milioane de euro. Zorya Luhansk este pe locul 5 în prima ligă din Ucraina, 4 puncte în 3 etape. Formaţia lui Yuri Vernydub a terminat sezonul trecut pe locul 4, cu 33 de puncte. Lotul Zoryei este cotat la 13,8 milioane de euro. Vedeta echipei este Oleksandr Karaev, un mijlocaş dreapta ucrainean. Jucătorul de 26 de ani este cotat la 1,5 milioane de euro. Meciurile din turul III vor avea loc pe 9 şi 16 august, iar cele din play-off pe 23 şi 30 august.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si