Actele arata ce avere detine medicul Sorin Oprescu. Acesta este sef de sectie la Chirurgie Generala, in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta, dar si profesor universitar la UMF. El si-a depus recent declaratia de avere,  din care reiese ca detine doua terenuri, un apartament de 172 metri patrati, o vila de 480 de metri patrati, obiecte de arta, obiecte de cult si bijuterii in valoare de 95.000 de euro, iar in conturi a economisit aproximativ 35.000

euro.

Ce avere detine medicul Sorin Oprescu. Salariul de profesor universitar a fost de 68.832 lei

La rubrica veniturilor incasate, fostul primar a completat ca a castigat 132.000 de lei din ”creante incasate prin cedare de parti sociale”, 68.832 de lei din salariul de profesor universitar, 57.483 de lei din cel de medic si 19.272 de lei din indemnizatie de la Academia de Stiinte Medicale. In total, Oprescu a incasat 277.587 de lei intr-un an, adica 23.132 lei (aproximativ 5.000 euro) pe luna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Ce avere detine medicul Sorin Oprescu. A fost acuzat de luare de mita

Documentele demonstreaza ce avere detine medicul Sorin Oprescu. Medicul a revenit la Spitalul Universitar de Urgenta dupa ce, in 2015  a fost suspendat din functia de primar al Bucurestiului pentru ca a fost acuzat de luare de mita, fiind urmarit penal si pentru spalare de bani, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

De altfel, Oprescu a fost arestat preventiv pe 6 septembrie 2015, fiind eliberat dupa aproape doua luni, cand a fost plasat in arest la domiciliu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si