Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a orasului Nadlac (DN 7G), pe directia spre Arad, unde un Ford Transit in care se aflau doua persoane ce transportau diverse marfuri s-a izbit frontal cu un autoturism Toyota cu patru ocupanti.

Soferul autoturismului a murit la scurt timp dupa impact, iar toti ceilati cinci ocupanti ai vehiculelor au suferit rani. Doua persoane au fost incarcerate si au fost ranite grav, fiind extrase de echipaje de descarcerare ale pompierilor aradeni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Una dintre victime, un baiat de 17 ani, este in stare critica si a fost preluata de la locul accidentului de un elicopter SMURD, pentru a fi transportata la un spital din Timisoara.

Ceilalti patru raniti au fost transportati cu ambulante la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Traficul pe soseaua de centura a orasului Nadlac este complet blocat si se estimeaza ca va fi reluat in jurul orei 16.30.

Politistii fac cercetari pentru a stabili care dintre soferi a provocat accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si