O persoană cu cetăţenie română, dar cu paşaport moldovenesc, a fost reţinută în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova, anunţă postul naţional de radio bulgar, care precizează că informaţia nu a fost confirmată încă.

Postul de rdio a anunţat că o persoană a fost reţinută în legătură cu uciderea jurnalistei.

O altă informaţie, neconfirmată încă, este aceea că persoana reţinută este cetăţean român şi că avea paşaport moldovenesc.

Ministerul de Interne de la Sofia a refuzat să confirme informaţia oână în acest moment.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat duminică poliţia bulgară.

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii.

Procuratura bulgară a deschis o anchetă cu privire la o presupusă folosire abuzivă a unor fonduri europene în urma asasinării brutale a jurnalistei de televiziune care denunţa o posibilă corupţie în Guvern, scrie

The Associated Press.

Ministerul bulgar de Interne a anunţat această anchetă luni seara.

Jurnalista de televiziune Viktoria Marinova, al cărei cadavru a fost găsit sâmbătă, cu semne de strangulare, a moderat luna trecută o emisiune în care site-ul de investigaţii Bivol.bg a dezvăluit o fraudă de fonduri europene.

Ministerul a anunţat că procuratura anchetează GP Group, o firmă de construcţii care ar fi folosit în abuziv bani de la Uniunea Europeană (UE) şi că a blocat active ale firmei în valoare de 14 milioane de euro.

Poliţia anchetează cu privire la violarea şi asasinarea lui Maronova, în vârstă de 30 de ani, al cărei corp a fost aruncat în apropiere de Dunăre.

Ea a fost directoarea TVN, un post de televiziune de la Ruse, şi prezentatoarea a două emisiuni de investigaţie jurnalistică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si