Fie că este varză albă sau roşie un pas foarte important pentru ca ea să fie extrem de gustoasă este cum o alegem. Foile trebuie să fie cât mai subţiri. Varza trebuie să fie plată, turtită şi îndesată.

Frunzele cu defecte trebuie îndepărtate prima dată, apoi se scobeşte cotorul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

25 de g la 1 litru de apă este formula ideală cu care se pune varza la murat. Puteţi tăia verzele în 4, ca să se aşeze cât mai bine în butoi. După ce le îndesaţi bine, turnaţi apă rece cât să le acopere. Astfel, la 18 litri de apă puteţi calcula câtă sare trebuie. 18 x 25 g= 450 g sare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si