Cosmin Cernat a anuntat, in editia de astazi de la Exatlon, ca Damian Ferucio, Roxana Vancea si Ana Georgescu au parasit competitia.

"Damian Ferucio s-a accidentat si a trebuit sa paraseasca concursul. Ii multumim pentru participare", a spus Cosmin Cernat, la inceputul editiei Exatlon 24 octombrie.

"Imi este foarte greu sa vorbesc si o sa incerc sa zambesc pe tot parcursul explicatiei.

Este un concurs foarte dur, cu multe accidentari. Am incercat sa joc asa, pentru echipa. In momentul in care am simtit ca se agraveaza, am cerut sa fiu dusa la RMN, din pacate, mi s a aratat ca nu mai pot concura. Sufletul ramane alaturi de echipa, insa trebuie sa ma gandesc la sanatatea mea. Imi este foarte greu sa-i las in urma. Insa sanatatea este foarte importanta", a declarat Ana Georgescu, in editia Exatlon 24 octombrie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Din cauza ca nu a reusit sa se adapteze. Mai avem un abandon. Roxana Vancea a decis si ea sa abandoneze", a anuntat Cosmin Cernat, in emisiunea Exatlon 24 octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si