E clar că cea mai bogată româncă din lume a sărăcit. Jeni Zaharia a emigrat în America la începutul anilor '90, apoi a a devenit asistenta personală a omului de afaceri John Paulson, cu care s-a măritat, în anul 2000, dăruindu-i două fiice. John Paulson detine mai multe fonduri de investiţii, iar presa economică a dezvăluit că, numai în 2007, firma sa a facut un profit net de 15 miliarde de dolari, dupa ce a pariat masiv pe colapsul pieţei imobiliare.

Anul următor, aceeaşi manevră a adus un profit de 5 miliarde de dolari.

Cea mai bogată româncă din lume a sărăcit. Jeni Zaharia şi John Paulson au avut 13,7 miliarde de dolari în 2014

Conform celebrei revistei economice Forbes, Paulson şi soţia sa au deţinut o avere maximă de 13,7 miliarde de dolari în septembrie 2014. De atunci, aceasta a început să scadă constant, iar în prezent aceasta a ajuns la 6,2 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă o scădere de 7,5 miliarde de dolari fată de moment de vârf înregistrat acum patru ani. Practic, averea familiei Paulson s-a înjumătăţit în această perioadă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cea mai bogată româncă din lume a sărăcit. Are o fermă de 135 de milioane de dolari în Colorado

În doar patru ani, cea mai bogată româncă din lume a sărăcit. Cu toate acestea, John şi Jeni deţin un portofoliu imobiliar impresionant. La New York, cei doi au o casă pe care au cumpărat-o cu 14,7 milioane de dolari, un apartament de două camere, pe care au plătit 2,9 milioane de dolari în 2010, dar şi o casă de 41 de milioane de dolari.

Familia Paulson mai deţine o fermă în statiunea Aspen, din Colorado, ce valorează 135 de milioane de dolari. Ferma are 380000 de metri pătraţi, iar casa în sine se întinde pe 5.200 de metri pătraţi şi are 15 dormitoare.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si