În ediţia FanArena de miercuri seară, în urma discuţiei aprinse dintre mama lui Giani Kiriţă şi fratele lui Silviu, mama Faimosului a simţit nevoia să intervină telefonic.
 
Deranjată de faptul că fiul său a fost jignit de Giani Kiriţă, dar şi de Niculina, mama antrenorului, Meda Nicolae a intrat în direct la FanArena şi şi-a spus punctul de vedere.
 
"Doamna Kiriţă ar trebui să nu mai vorbească atât de urât.
Dacă mi-a înjurat copilul să nu se întoarcă în favoarea ei. Aşa mamă, aşa fiu. Să-i fie ruşine că mi-a înjurat copilul.

Nu vă mai strâmbaţi că nu e vă stă bine. Nu sunt mândră nici de ce a spus fiul meu, însă a clacat. Eu îmi cunosc fiul foarte bine, el a cedat.", a spus Meda, mama lui Silviu. 

 
"Da, aşa este. Este normal să-mi susţin copil. Orice mama îşi susţine copilul indiferent de situaţie. Nu vreau să comentez nimic, însă jignirile lui Silviu nu s-au văzut.", s-a apărat mama lui Giani Kiriţă. 
 
 
Autor: Andreea Ciobanu 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si