Seismul a avut loc la ora locală 4.59 (10.59, ora României), la 12 kilometri nord-est de Valencia, în statul Carabobo (nord) şi la 9,4 kilometri adâncime, potrivit Fundaţiei.

Institutul american de geofizică USGS a evaluat magnitudinea cutremurului la 5,6.

Citeste si: Prețurile alimentelor ar putea fi plafonate! Pâinea dar și alte produse alimentare s-au scumpit semnificativ în ultimul an. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Seismul a fost resimţit în statele Aragua, Miranda, Carabobo, Cojedes, Lara, Trujillo, Tachira şi Mérida, potrivit unor utilizatori ai reţelei de socializare Twitter.

La Caracas, capitala ţării, locuitorii au ieşit din clădiri după cutremur, urmat de cel puţin trei replici, dintre care cea mai importantă de magnitudinea 4,5.

Un cutremur puternic- de magnitudinea 7,3 potrivit USGS- a afectat la 21 august Venezuela şi Trinidad şi Tobago, provocând panică în rândul populaţiei, dar fără să cauzeze victime sau pagube majore.

Citeste si: Asasinat groaznic în lumea sportului! Și-a înjunghiat iubita de 30 de ori pentru că l-a părăsit! Safia era o sportivă de succes!

Acest cutremur- a cărui magnitudine a fost estimată iniţial la 6,3 şi a fost corectată ulterior la 6,9 de Funvisis- a fost cel mai puternic cutremur înregistrat în Venezuela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si