O miss boboc din Bârlad şi-a pierdut viaţa într-un terifiant accident care a avut loc miercuri. Adolescenta se afla în maşină cu un prieten de 18 ani, care îşi luase permisul recent.

Raluca Noacă avea 15 ani, iar toamna trecută fusese numită miss în liceul în care învăţa. Raluca se afla în dreapta şoferului, un tânăr de 18 ani. Adolescentul nu avea mai deloc experienţă, iar viteza excesivă cu care mergea l-a făcut să piardă controlul volanului şi să intre într-un cap de pod.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Raluca a ajuns în comă la spital şi a fost operată de urgenţă, dar din păcate tânăra nu a mai putut lupta şi joi s-a stins din viaţă. Tânărul a ajuns şi el la spital, dar starea lui este bună. A curs cu mesaje de condoleanţe pe reţelele sociale, la aflarea veştii că Raluca nu mai este.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si