Interpretul celebrei piese Despacito nu a stat deloc pe ganduri in momentul in care a fost invitat de Eros Ramazzotti sa cante impreuna o melodie despre bucuria de a iubi si de a fi iubit.

Filmarile videoclipului au avut loc in Miami, iar selectia a fost facuta fara criterii de varsta, culoare sau orientare sexuala. Compania de casting a decis sa nu tina cont de nicio bariera, asa cum face si dragostea!

Citeste si: Donald Trump s-a ingrasat enorm! Liderul de la Casa Alba a ajuns sa aiba peste 100 de kilograme

Eros Ramazzotti insusi traieste, de cinci ani, o frumoasa poveste de iubire cu sotia lui, Marica Pellegrinelli- actrita si vedeta de televiziune din Italia, care are jumatate varsta lui- 28 de ani!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ceremonia de nunta a avut loc pe un domeniu din regiunea Piemont, iar, printre cei 200 de invitati, s-au numarat fotbalistul Alessandro del Piero si cantareata Laura Pausini.

Citeste si: Cu ce a socat publicul Evrim Doğan, SEYMA, din serialul 'Povestea noastra'

Au impreuna doi copii, iar Eros Ramazzotti are grija sa-si arate cu mandrie verigheta oriunde s-ar afla, asa cum a facut si acum o saptamana, pe scena festivalului Sanremo.

Artistul a mai fost casatorit o data, cu Michelle Hunziker, model si actrita de origine elevetiana, dar relatia marcata de multe acuzatii de infidelitate din ambele parti a rezistat doar 4 ani.

Citeste si: HOROSCOP FEBRUARIE. Bani, cariera, dragoste, sanatate pentru fiecare zodie

Au divortat in 2009, la doi ani dupa o colaborare celebra pe care cantaretul a avut-o cu Tina Turner pentru piesa Cose della vita!

S-a zvonit atunci ca intre Tina Turner si Eros Ramazzotti ar fi fost mai mult decat o colaborare profesionala, dar... nimic nu s-a adeverit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si