Pe rețelele de socializare există un grup dedicat emisiunii, unde mai mulți fani s-au reunit pentru a-și exprima părerile legate de emisiune, concurenți, competențele și comportamentele lor.

Citeste si: Alocații 2019: Decizia pe care Guvernul o ia astăzi cu privire la majorarea alocației copiilor

După ediția de aseară, 18 februarie, o fană a fost nemulțumită de atitudinea lui Costin Gheorghe și a scris următorul mesaj:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"Faimosul fotbalist Costin. În ce divizie a jucat C sau D? Nu a auzit nimeni de el până acum când s-a remarcat prin bârfă față de Războinici și aroganță fără margini. La final poate fi antrenor la fata lui la grădiniță." , este comentariul unei fane pe o rețea de socializare.

Citeste si: Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019, dar a fost printre cei mai slabi concurenţi la Olimpiada de Muzică! Vezi ce notă mică a luat Alexandra la interpretare vocală! EXCLUSIV

Mesajul scris de urmăritoarea Exatlon nu a lăsat-o indiferentă pe sora lui Costin, Ana Pîrvulescu. Aceasta i-a răspuns la mesaj printr-un comentariu.

"În final exact așa ar trebui să fie orice părinte.... antrenor și educator pentru copilul lui... nu e de râs doamnă Draga.... sunteți pensionară, un om care își pierde timpul ironizând pe alții... când Dvs ar trebui sa va rugați... că aveți o vârsta, când trebuie să iertați și sa fiți iertată... nu să aruncați cu ură... sănătate vă dorește sora lui Costin.", i-a răspuns Ana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si