Șoferul se deplasa pe Drumul Național 6, în afara localității Brădești, atunci când a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure. A fost izbit din plin de către un autoturism condus de un șofer în vârstă de 30 de ani.

Citeste si: Nadia Comaneci aplaudata din nou la scena deschisa. Ce a facut la Monaco de i-a lăsat pe toți cu gura căscată! E cu adevărat zeiță!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În urma accidentului au rezultat cinci victime, toate conștiente, care au fost preluate și duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeste si: Petru Bățălan a fost eliberat condiționat de închisoare, dar ce i-a făcut unei femei însărcinate e CUMPLIT! E din nou în spatele gratiilor pentru fapta sa!

Este vorba de 3 minori de 1 an, 4 ani și 7 ani precum și de 2 femei de 28 respectiv 41 de ani.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului de 40 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si