O fetiță de numai 14 ani a avut parte de un destin și o moarte cumplită. Cazul lui Mary Crocker șochează și acum.

Citeste si: Durere fără margini pentru mama Ioanei Condea, la două luni de la înmormântare

Fetița a murit în luna octombrie a lui 2018 după ce ani la rândul a fost batjocorită de proprii părinți. Micuța a fost bătută constant, înfometată și ținută numai într-o cușcă atât de mică încât corpul ei s-a contorsionat în timp.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a simțit Andreea Bălan când era pe masa de operație și a făcut stop cardio-respirator

Polițiștii au aflat detalii urâte despre cum era tratată Mary. Ea stătea dezbrăcată în cușcă și era scoasă de acolo doar când era spălată cu un furtun. Cinci rude ale copilei au participat la abuz, pedepsind-o pentru diverse "fapte rele", potrivit metro.co.uk.

Au găsit-o chiar în ziua în care împlinea 14 ani

Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în ziua în care ar fi împlinit 14 ani, în curtea casei familiei din Georgia. Alături de ea a fost găsit și cadavrul fratelui ei, Elwyn, 16 ani, care a murit cu doi ani înainte de sora lui.

Citeste si: Politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament la Bruxelles! Oana Bogdan l-a cumpărat cu 250.000 de euro!

Niciunul dintre copii nu au fost dați dispăruți, iar autoritățile nu au aflat până atunci pentru că ambii minori erau școliți acasă. Familia mai are un copil de 11 ani care suferă de paralizie cerebrală și care trăiește în asistență maternală după ce cei doi părinți au fost arestați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si