Oricine isi poate cumpara o limuzina blindata ca a lui Vladimir Putin. Constructorul sustine ca nu exista o alta masina mai puternica si mai sigura in toata lumea.

Citeste si: O să te minunezi când afli al cui este acest PALAT! Cine este deținătorul acestei case de vis?

Limuzina in care calatoreste liderul de la Kremlin se numeste Aurus. Este blindata si are un motor de 4,4 litri ce dezvolta 598 cai-putere.

O masina numai buna pentru cei care vor sa se simta in siguranta. Vladimir Putin chiar a contribuit cu idei la constructia acestei fortarete pe patru roti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Bălan a fost externată! Primele imagini cu artista după ce a fost la un pas de moarte

Pentru civili, pretul acestei limuzine este in jur de 140 de mii de euro. Vladimir Putin circula cu acest tip de masina de aproximativ un an. Varianta prezidentiala rezista la explozii iar pasagerii sunt in siguranta chiar si cand masina este acoperita total de apa.

Citeste si: Cutremurător! O fetiță de 8 ani din Timișoara, obligată de mamă să facă videochat alături de un bărbat. Tatăl copilei a găsit imaginile pe internet

Putin nu este pasionat doar de tehnologie. De 8 martie, el a vizitat regimentul de politiste din Moscova. Liderul rus s-a plimbat alaturi de femeile imbracate in uniforma, numai ca a avut mici probleme cu iapa pe care o calarea.

La un moment dat, animalul s-a incapatanat sa mai mearga, cu tot ajutorul dat de o politista din apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si