Liderul PSD a stat câteva ore în spital și a făcut din nou infiltrații. Anunțul a fost făcut chiar de secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, la mitingul PSD din Brașov.

„Trebuia să participe și Liviu Dragnea la această întâlnire, aseară a avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine, pentru că mâine avem o ședință foarte importantă.

Mâine, la 12.30, CEX va stabili lista candidaților PSD pentru europarlamentare și sperăm ca starea președintelui Liviu Dragnea să fie bună pentru mâine”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Liviu Dragnea s-a externat joi, după ce weekendul trecut a acuzat dureri de spate. Preşedintele PSD a refuzat operaţia şi a ales să facă infiltraţii.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si