In zilele noastre, cand internetul te poate transforma in cateva clipe intr-o celebritate, multe animale de companie pot aduce bani lunar. Doi frati motani au devenit vedete pe retelele de socializare

Citeste si: Primele imagini cu liderul PSD, Liviu Dragnea, după externare! Unde a fost suprins și fotografiat?

Motanii tarcati in alb si negru sunt printre cei mai populari pe Instagram si daca ar putea vorbi cu fanii ar insemna sa stie toate limbile pamantului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In Columbia, Japonia, Statele Unite si Indonezia sunt deja vedete, clipurile in care apar au milioane de vizualizari si numarul celor care ii urmaresc in postari sare de 30 000!

Iubirescu si Pufulescu isi duc traiul regesc intr-un apartament din Iasi.

Citeste si: Durere fără margini după moartea Mihaelei, judecătoarea din Constanța! Lumea plânge când a aflat ce necaz a mai lovit acum familia! "Trebuie să dăm dovadă de omenie"

Razvan, stapanul lor si proprietar al unei agentii de publicitate, spune ca i-a facut vedete din greseala.  Cand a postat pe Instagram primele fotografii, testa de fapt un algoritm.

"Le facusem multe fotografii, voiam sa vad cum merge instagramul si in 6 luni au devenit cei mai cunoscuti motani din romani in strainatate.", spune proprietarul.

Citeste si: Ce a făcut judecătoarea moartă în accidentul din Constanța în urmă cu doar câteva zile! Nimeni nu bănuia că avea să fie pentru ultima dată!

Datorita celebritatii lor, motanii au ajuns sa reprezinte contracost, pe Instagram, imaginea unor companii.
Razvan vrea ca banii pe care ii castiga de pe urma lor sa ii doneze unor asociatii care se ocupa cu salvarea si ocrtotirea animalelor.

Animale celebre pe retelele sociale intalnim in toata lumea. The Grumpy Cat, Monty si Honey Bee se bucura de succes la nivel mondial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si