Mihaela Iuliana Șerban, femeia de 44 de ani, care a fost victima unui grav accident petrecut în municipiul Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 martie a.c., a fost judecătoare la Curtea de Apel Constanța, scrie ReplicaOnline.

Citeste si: Ce avere avea judecătoarea strivită de un stâlp! Iuliana Şerban deţinea mai multe apartamente în Constanţa şi încasa un salariu de aproape 3.000 euro pe lună!

Ea a murit în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 martie a.c., în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Andrei" Constanța.

Colegii strâng bani să o înmormânteze

Citeste si: Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma afaceristului are datorii la bugetul de stat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Tragedia a îndoliat familia, dar și pe colegii Mihaelei. Acum se pregătesc să o înmormânteze, dar se pare că sunt probleme la acest capitol. Unul dintre colegii judecătoarei a lansat un apel pe rețelele de socializare și i-a rugat pe toți să ajute la strângerea de fonduri necesare funerariilor.

"Dragi colegi, va solicit o dovada de omenie! Mihaela nu avea pe nimeni și trebuie să ne mobilizăm să o înmormântăm creștinește. Vă rog să vă gândiți ca și o sumă oricât de mică poate fi de ajutor.", se arată în mesajul postat de coleg.

Citeste si: Liviu Dragnea, internat din nou în spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si