Mirela Spridon s-a întors în România, după ce Andreea Arsine a reușit să câștige în această seară duelul de la Exatlon.

Citeste si: Conflict mocnit in tabara Faimosilor, la "Exatlon"! Cine a parasit competitia sportiva?

Duelul Faimoaselor a provocat emoții puternice echipei care a pierdut în această seară jocul pentru protecție. Concurenta are sufletul împărțit în două. Pe de o parte, este fericită pentru că și-a văzut familia, pe de cealaltă parte este supărată pentru că nu a reușit să demonstreze mai mult.

Invitată la „Fan Arena”, Mirela a făcut primele declarații.

„Mie mi se pare că am stat foarte puțin aici, dar se pare că până aici a fost șansa mea.Mi-era dor de familie, dar nu îmi pare rău că am ieșit de acolo. Mi se pare că am stat prea puțin și că nu am putut să demonstrez ce puteam eu acolo.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mirela a dezvăluit cine este cea mai bună concurentă


Fix când începusem să mă descurc mai bine s-a întâmplat să ies. Am ieșit cu capul sus, cu fruntea sus.

Nu am pierdut cu 3 -0, am pierdut la o secundă. Nu a fost să fie, nu mi-a intrat mingea. Cred că mai bună este Cătălina, căci ea a adus mai multe puncte.

Era ceva nou pentru mine. Mi s-a părut ceva mai ciudat și mai tensionat, liniștea era apăsătoare.

Având în vedere că a câștigat, cred că ea este mai bună decât mine.

Ea este mai bună. Faptul că ea a venit la început s-a văzut. Dacă aș fi rămas, nu cred că ar fi fost o pierdere pentru Faimoși. Nu cred că am plecat eu, cred că s-au bucurat că a rămas Andreea Arsine, pentru că are mai multă experiență. Posibil că s-au bucurat că a rămas ea”, a dezvăluir Mirela.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si