Pe un ton grav, cu mersul apasat si nedezlipit de cea care i-a fost alaturi in cele mai grele momente. Asa a parasit astazi Cristian Boureanu sala de judecata.

Cristian Boureanu: „Sunt doi ani in care mi-a fost foarte greu sa povestesc public ceea ce s-a inatmplat pentru ca am incercat sa ma conving ca este cel mai bine ca judecatorii sa judece pe baza probelor existente la dosar”.

Citeste si: Imagini inedite surprinse cu Cristian Boureanu și Iulia Albu, în parcare! Ce făceau cei doi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Desi anul trecut fostul deputat a fost condamnat la doi ani si doua luni închisoare cu suspendare pentru savârairea infractiunii de ultraj, acesta spera in continuare sa scape de condamnare. Se simte neindreptatit si spera ca probele video sa ii aduca in final gratierea.

Pentru ca ar fi incercat sa-si scape iubitul de inchisoare cu orice pret, Laura Dinca a fost cercetata pentru marturie mincinoasa, dar a fost achitata.

Cu toate acestea, atat ea cat si fostul deputat sunt obligati sa presteze munca in folosul comunitatii.

Citeste si: Cristian Boureanu a cheltuit 125.000 de euro pentru educaţia fiicei sale! Ioana învaţă la o instituţie privată

Cristian Boureanu: „Credinta in Dumnezeu nu inseamna ajutorul fata de un om. Insemana sa-ti pastrezi aceeasi pozitie, sa-ti pastrezi credinta. Si eu mi-am pastrat-o”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si