Numele real al cântăreței este Ester Alexandra Creţu. Ea a copilărit în Montreal (Canada), fiind atrasă de muzică de la o vârstă fragedă.

În 2014 a devenit cunoscută pentru modul în care interpreta coveruri ale unor piese faimoase şi a semnat cu o casă de discuri românească. Un an mai târziu, Ester Peony debuta cu single-ul "Sub aripa ta", alături de Vescan. În prezent ea lucrează la primul album, care va fi lansat anul acesta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Ester Peony s-a clasat pe primul loc în urma Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2019, cu 65 de puncte, fiind urmată de Laura Bretan, cu "Dear Father" (60 de puncte), şi Bella Santiago, cu "Army of Love" (58 de puncte). Clasamentul a fost realizat în baza votului a şase juraţi şi a televotului. Votul publicului a avut ponderea votului unui jurat. Piesa „On a Sunday”, cu care Ester Peony a câștigat Selecția Națională pentru Eurovision, este compusă de artistă şi de Alexandru Şerbu, pe versurile Ioanei Victoria Badea.

„Sincer, n-are de ce să-mi fie teamă, pentru că ştiu că până în mai o să am foarte mult timp de pregătire şi chiar îmi doresc să îmi reprezint ţara cu mândrie şi sigur o să câştigăm”, a declarat Ester Peony pentru Agerpres după ce a fost desemnată reprezentanta României la Eurovision 2019.

Eurovision 2019 are loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai.

Finala Eurovision 2019 are loc pe 18 mai. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si