Ana Otvoș a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alin. Războinica de la Exatlon sezonul 2 și-a afișat bijuteria din aur alb cu diamant la antrenamentele pe care le-a avut zilele trecute. De altfel, este singura bijuterie pe care Otvoș o poartă atunci când este la sală.

Ana și Alin au o relație de câțiva ani iar cei doi s-au cunoscut tot în sala de sport.

”Aici ne-am cunoscut. Automat am fost atras de fizic. E atentă, e drăgăstoasă, are o inteligență deosebită, e dură, deci nu te joci! Ana este singura femeie cu care aș face copii”, mărutrisea Alin cu ceva vreme în urmă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei doi vor participa peste câteva zile la nunta lui Beatrice Olaru, iar acest eveniment pare să-l fi ”inspirat” oarecum pe Alin, care după 3 ani și jumătate de relație a cerut-o pe Ana în căsătorie. În plus, Otvoș a fost văzută, zilele trecute, probând o rochie de mireasă a unei celebre creatoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si