Incidentul comic a avut loc la centrul de joacă din Mansfield, Nottinghamshire.
Natalie Draper l-a lăsat pe băiat în compania unui prieten, timp în care i-a dus fratele la toaletă. Când s-a întors, o altă persoană din mall a întrebat-o: "Băieţelul tău e cel din aparat?”

Citeste si: Anchetă în cazul profesoarei din Bacău care a murit, căzând din ambulanță

Citeste si: Liviu Dragnea nu este de acord cu înfiinţarea unei armate europene: "Noi suntem lângă ruşi, ne bat la uşă oricând"

Când s-a întors spre tonomatul de jucării l-a văzut pe Noah încercând să ajungă la ursuleţul pe care şi-l dorea neapărat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Angajații unui spital „torturau” pacienţi cu autism şi dizabilităţi de învăţare

Citeste si: VIDEO| Momentul hilar in care 2 hoti care purtau masti medicale realizeaza ca sunt filmati

“Îi luasem cu mine la un centru de joacă în interiorul unui mall pentru a-i distra dimineaţa, dar nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva.

Câteva minute am lipsit pentru a-l duce pe Joel la toaletă şi l-am lăsat pe Noah să se joace cu un prieten. Când m-am întors, o doamnă m-a întrebat dacă băiatul meu e acolo, la care am răspuns “Unde?” Apoi am descoperit ce se întâmplase” a povestit Natalie.

“Din fericire echipa de salvare l-a scos în decurs de 10 minute, iar acum ştiu că este în siguranţă, nevătămat.

Acum pot să râd de ce s-a întâmpla” a mai declarat femeia.

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, despre transferarea la un alt spital: "Nu se poate"

În ciuda faptului că a reușit să râdă de situația de acum, Natalie a descris experienţa ca fiind ”cele mai terifiante 10 minute” din viaţa ei.

"Deoarece mașina era a unor colaboratori, nimeni de la centrul de joacă nu avea chei pentru a o putea debloca, aşa că au trebuit să spargă lacătele folosind o şurubelniţă, iar apoi să răsucească încuietoarea cu un cuţit. Aşa au rupt uşa şi l-au scos afară” a spus Natalie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si