De aproape un deceniu, Romi Varga e client fidel al anchetatorilor. Analizeaza atent vocile unor persoane celebre ca sa le poata imita. Apoi se apuca sa dea telefoane patronilor de firme carora le cere bani.

Ultima tentativa a fost pusa in scena ieri, cand a fost barbatul de 37 de ani a fost prins in flagrant. S-a dat drept Mona Musca, pentru care a lucrat in trecut ca ingrijitor, si a incercat sa-l convinga pe administratorul unei societati sa doneze 3500 de lei unui student care ar avea, chipurile, probleme financiare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Omul si-a dat seama ca e o escrocherie la mijloc si a alertat politistii care l-au incatusat exact in momentul in care punea mana pe bani.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi cunoaste extrem de bine acest ca: „Nu sunt deloc niste prosti. Au aptitudini de a memora acustic inflexiunile vocii celui pe care il imita. Pe de alta parte, vom sesiza in conversatie expresie, stereotipi verbali ai persoanelor pe care le imita.

Cu alte cuvinte talent actoricesc desavarsit validat public prin eficienta. E drept ca ei pot aduce prejudicii mari. De apreciat e ca ei nu sunt agresiunii”.

Romi Varga si-a dat seama in 2003 ca are un talent care l-ar putea imbogati peste noapte, fara sa-i pese ca face ceva ilegal. Atunci, cand a imitat vocile fostelor prime-doamne Nadia Constantinescu si Nina Iliescu, cerand in numele lor sponsorizari de la diverse societati.

Si a repetat isprava fara incetare. In 2017, el a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dar a continuat practicile si de dupa gratii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si