Mandatul de arestare emis în lipsă, anul trecut, pe numele fostului primar al Constanţei Radu Mazăre a fost confirmat, luna trecută, de ÎCCJ.

În acest dosar, cunoscut ca dosarul Polaris, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat, în 3 mai 2019, la 9 ani şi 10 luni de inchisoare, în dosarul Polaris, decizia nefiind însă definitivă. Radu Mazăre a fost trimis în judecată în 10 decembrie 2015, fiind acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi conflict de interese.

Fostul primar al Constanţei afirma, în primul comunicat transmis după extrădarea din Madagascar, că este mândru de tot ceea ce a făcut în viaţă, că după ce a făcut puşcărie în Madagascar, va supravieţui în puşcăriile din România, dând asigurări că se va descurca onorabil şi demn.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În opinia sa, modul în care a fost decisă condamnarea sa nu reprezintă justiţie, ci "bătaie de joc" şi sugerează că se va adresa CEDO, subliniind însă că până la o decizie a acestei instanţe va sta în 'închisoare.

"Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!", conchidea el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si