În șaorma, studentul a găsit un gândac mort, cu picioarele în sus. Dezgustat, le-a povestit pe Facebook studenților din campus despre gândacul găsit în mâncare.

Citeste si: Momente de coșmar. Un elicopter a preluat o pacientă pentru a o transporta la spital, iar targa s-a rotit ca o elice.

Citeste si: „Am băut câteva pahare în plus și m-am urcat într-un Uber. Nu mi-a venit să cred cine era bărbatul de la volan. În câteva minute, aveam toate hainele date jos de pe mine. Am făcut dragoste ca doi nebuni, dar apoi s-a făcut nevăzut”

Potrivit Opinia Timișoarei, citată de libertatea.ro, reprezentanții fast-food-ului nu au oferit explicații despre incident.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Până nu văd despre ce este vorba, să apuc să vorbesc cu oamenii care au lucrat, să mă uit pe camere nu pot să dau un punct de vedere”, a transmis un reprezentant al conducerii, conform sursei citate.

Citeste si: Un român prins în Italia încercând să mănânce o pisică moartă

Citeste si: VIDEO| Cazul copilului cazut de la etaj. O tragedie care putea fi evitată

„Am văzut. Este o echipă care merge acolo. Mi-a trimis și mie un mesaj o persoană pe Facebook. Nu am sesizare scrisă sau reclamație, dar am trimis o echipă și apoi vă și spun ce am găsit sau ce știm”, a declarat Sorin Susanu, comisarul șef al ANPC Timiș.

Europarlamentarii au vrut în 2017 să interzică shaorma în U.E. deoarece aceasta ar conține o substanță ce pune în pericol sănătatea oamenilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si