Andreea Arsine și-a învins adversara din finală, pe Nicoleta Luncă, cu scorul de 3-1.

Nicoleta Luncă s-a simțit rău în prima zi, însă în a doua zi a venit cu un alt tonus. Nu a reușit însă decât să reducă din handicap în a doua zi, Andreea Arsine adjudecându-și trofeul Exatlon și cei 50.000 de euro pe un traseu ce a avut în componență o aruncare în bazin.

Citeste si: Concurenții de la Exatlon, chef nebun în club înaintea Marii Finale! Imagini BOMBĂ

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Catalina Seicaru, frumoasa Faimoasa de la „Exatlon”, isi doreste sa devină mamă

Citeste si: Nicoleta Lunca, razboinica de la: “Am pornit de la munca de jos, dar eram fericita ca puteam sa-mi ajut parintii”

La băieți, Ion Surdu l-a învins pe Gabriel Nedelcu cu același scor, 3-1. La fel ca și colega lui de echipă, Andreea Arsine, Surdu și-a condus adversarul în prima zi cu scorul de 2-0.

Povestea a fost la fel și la fete și la băieți. Gabriel Nedelcu a revenit pe un traseu ales de el, ducând scorul la 2-1, însă Ion Surdu și-a adjudecat trofeul Exatlon sezonul 3 și cei 50.000 de euro la următorul traseu.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si