Conform Poliţiei, la data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40,  Ionel Marcel Lepa, cercetat pentru uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara.

Citeste si: VIDEO| Criminalul Lepa a povestit cu a reușit să se ascundă de sutele de polițiști care îl căutau

Un echipaj medical a constatat decesul la ora 7;15.

Din primele informaţii, se pare că ucigaşul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Vineri, Lepa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce  l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre criminalul din Timiș! ”În spital, a fost păzit de doi mascați, care au fost nevoiți să-l imobilizeze”

Lepa avea deja de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei. 

Astăzi, asasinul trebuia să ajungă în fața Curții de Apel Timișoara unde trebuia să se judece contestația sa la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă. 

Conducerea Penitenciarului a deschis o ancheta interna pentru a vedea exact ce s-a întâmplat cu exactitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si