Această decizie va afecta foarte mulți dintre utilizatorii care folosesc aplicația WhatsApp de pe telefoane mai vechi. Dacă aveți un telefon mobil cu sistem de operare Windows Phone, cum ar fi vechiul Lumia, nu veți mai putea descărca aplicația WhatsApp, scrie Fanatik.ro.

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie. Iată care sunt telefoanele vizate

Cei care nu vor mai putea folosi WhatsApp sunt în special utilizatorii de telefoane Windows Phone.

Modificările aplicației WhatsApp vizează și Google sau Apple. Tot de la 1 iulie 2019, nu vor mai fi acceptați nici utilizatorii cu iPhone iOS 7 sau telefoane cu Android Gingerbread 2.3.7, versiuni lansate în urmă cu cinci ani. Nu se vor putea crea conturi noi, dar cine are deja instalată aplicația o poate folosi până în februarie 2020, când nu o vor mai putea accesa deloc.

Citeste si: Facebook suspendă preinstalarea aplicaţiilor sale pe telefoanele Huawei

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Chiar și utilizatorii de iPhone vor fi afectați de decizia luată de WhatsApp

Aplicația WhatsApp poate fi folosită oficial pe telefoane Android cu versiunea 4.0.3 sau o versiune ulterioară și pe iPhone cu iOS 8 sau o versiune ulterioară. De asemenea, aplicația poate fi utilizată pe telefoane cu KaiOS 2.5.1, cum ar fi JioPhone și JioPhone 2.

Citeste si: O vulnerabilitate WhatsApp a permis supravegherea utilizatorilor sai

Aplicația WhatsApp este foarte cunoscută și utilizată de mai mult de 1 miliard de oameni din peste 180 de țări, pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde s-ar afla. WhatsApp este gratuit și oferă servicii de mesagerie și apelare audio-video securizate și de încredere, la nivel mondial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si