Aceștia au oferit detalii picante din competiție, însă au reușit să-i supere și pe foștii colegi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: IMAGINI REVOLTĂTOARE! O femeie s-a filmat în timp ce îşi lovea fetiţa: "Uite ce îi fac pentru că nu o iubesc"

Hamude și Raffa au vorbit despre faptul că anumiți concurenți petreceau cu fetele în camera de hotel, moment în care Bogdan Mocanu a reacționat.

Bogdan Mocanu a reacționat în urma declarațiilor celor doi

Bogdan Mocanu a postat mai multe mesaje în timpul live-ului de pe Puterea Dragostei, prin care se apăra.

"Aveam voie să fim vizitați de 100 de femei atata timp cât suntem capabili", a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Declarația emoționanta a Andreei Mantea, înainte de Finala ”Puterea Dragostei”: ”Pentru asta iti trebuie curaj...”

Citeste si: Mocanu a spus totul despre iubirile sale de la Puterea Dragostei! Se împacă sau nu cu Roxana?! A dezvăluit și dacă revine în sezonul 2 al show-ului

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, ipostaze incitante alături de Mary! Cum au fost surprinși cei doi

Deranjat de atitudinea foștilor concurenți, Mocanu le-a adus și o serie de acuze.

"Mai grav este să mergi la hotel cu alte concurente. Nu Raffa?", a mai comentat Bogdan. Vezi în video de mai jos declarațiile făcute de Hamude și Raffa. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si